Succesvolle afsluiting oliebollen en appelflappen verkoop!!

Ook dit jaar heeft de verkoop van onze oliebollen en appelflappen weer een mooie opbrengst gehad.  De opbrengst komen geheel ten goede aan de leden van Scouting Wateringen. Daarmee gaan we weer leuke en spannende aktiviteiten organiseren.

Heeft het u lekker gesmaakt ? Vertel het door, dan hopen we er aan het einde van dit jaar nog meer te kunnen verkopen.

Afval hoort niet bij het oud papier

Beste bezoeker, al vele jaren doet Scouting Wateringen nadrukkelijk mee aan het verzamelen en ophalen van oud papier in Wateringen. Iedere 2e woensdag van de maand ziet u onze vrijwilligers met de vuilniswagens door de wijk gaan. Ook hebben we al vele jaren een oud papier container aan de Rozemarijn, bij 'Het Knooppunt' staan.

De oud papier container is echt alleen bedoeld om oud papier of huishoudelijk karton in te doen. De container is dus niet bedoeld om bedrijfsafval (zoals kartonnen verpakkingsmaterialen) in te doen.

Sinds een aantal weken zien we dat er mensen zijn die ook gewoon huishoudelijk afval in de oud papier container doen. We hebben zelfs een aantal malen glas en glasplaten in de container gezien. Behalve dat dit niet hoort, is het ook nog eens gevaarlijk voor onze Scouting vrijwilligers die de inhoud van de container nog wel eens moeten 'opschudden' om meer ruimte te maken. Ook is het gevaarlijk voor kinderen die nog wel eens in de container spelen (ook al mag er in de container niet worden gespeeld omdat dat op zich al gevaarlijk is).

Oud papier is een belangrijke bron van inkomsten voor onze vereniging en maakt het mede mogelijk om onafhankelijk van subsidies het spel van Scouting te kunnen spelen. Wij willen graag op een veilige manier deze bron van inkomsten behouden.

Daarom een dringende oproep aan iedereen die onze oudpapiercontainer gebruikt of ons terrein bezoekt:

- stort geen afval in onze oudpapiercontainer

- als u iemand ziet die dat wel doet, spreek deze persoon er alstublieft op aan

Onaardig of juist niet? Kijk snel verder.

zoek het maar uit

Nieuwsgierig geworden? Scan de code in met je smart phone.