Scouts Junior

Een fanatieke pot levend stratego of jat? Je eigen kamptafel pionieren en met tenten op zomerkamp? Je eigen eten koken, kampvuur maken en je eigen spel bedenken? Dat doe je allemaal bij de Scouts Junior!

De Scouts Junior, jongens en meiden van 11 tot en met 13 jaar, komen bij elkaar op vrijdagavond van 19:30 tot 21:00. Het seizoen loopt ongeveer van begin september tot begin juli. We sluiten het jaar af met een fantastisch zomerkamp in de eerste week van de zomervakantie. Meer informatie over het zomerkamp vindt je onderaan deze pagina.

Mocht je meer informatie willen over de Scouts Junior, neem dan contact op met Wilma vd Akker of kom een keertje langs bij scoutinggebouw “Het Knooppunt”, Rozemarijn 16 te Wateringen en draai 3 keer vrijblijvend mee.

Scouts Junior - Scouting Wateringen 2015/2016

Scouts Junior: Jongens en meisjes van 11-13 jaar

Eline Schoenmaker

Wilma van den Akker

Huub van Holsteijn

Voor meer info mail naar:

Scouts Junior Programma

Het komende programma:

Vrijdag 6-05-2016
Van 19.30-21.00 uur draaien wij voor moederdag

Vrijdag 13 en zaterdag 14 mei
Gaan wij met onze groep op weekendkamp

Vrijdag 20 mei
Gewone opkomst van 19.30-21.00 uur.
Neem een vriendje/vriendinnetje mee en dan wordt er een super leuk spel gespeeld in het Hofpark.

Vrijdag 27 mei
Gewone opkomst van 19.30-21.00 uur.
Trek allemaal je hele, hele oude kleren aan en neem zeker schone kleren mee, want vies worden hoort er ook bij.

Vrijdag 3 juni
Gewone opkomst van 19.30-21.00 uur.
Bij deze opkomst worden er allerlei verschillende spelletjes gehouden. Van alles komt aan bod.

Vrijdag 10 juni
Gewone opkomst van 19.30-21.00 uur.
Vervroegt vaderdag. Alle vaders van de leden en de leden zelf zijn welkom voor een hele leuke opkomst. De leidingen zorgen voor een happie en een drankie.

Vrijdag 17 juni
Gewone opkomst van 19.30-21.00 uur.
Deze opkomst staat in het teken van de voorbereidingen voor zomerkamp. Trek allemaal iets onder je blouse aan of neem een shirt mee.

Vrijdag 24 juni
Gewone opkomst van 19.30-21.00 uur.
Er was 1 opkomst dat zo gaaf was dat wij het nog een keer gaan doen, wat dat is verklappen wij natuurlijk niet.

Vrijdag 1 juli
Gewone opkomst van 19.30-21.00 uur.
Bij ongelukken die kunnen gebeuren moeten Scouts natuurlijk ook weten wat er gedaan moet worden. Daar krijg je vlak voor kamp les in.

Van zaterdag 9 t/m zaterdag 16 juli gaan wij op kamp. Ben jij 3 keer vrijblijvend geweest en je wilt graag mee op kamp, meld je dan snel aan bij een van de leidingen of via de mail.

Ben jij een jongen of meisje tussen de 11 en 13 jaar oud en vind jij dit programma wel interessant en het heeft je nieuwsgierig gemaakt. Kom dan een keertje kijken op een van de bovenstaande datum, muv 13 en 14 mei. Laat dit even via een mailtje weten.

Tot dan!!

Het juniorleidingteam